Film Welkom bij..

logo_prinsenstichting

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan heeft Prinsenstichting in samenwerking met Cultuurhuis Wherelant de indrukwekkende film gemaakt ‘Welkom bij Prinsenstichting’. Daarnaast is er een prachtig boek met allerlei foto’s en gedichten gemaakt.

Op diverse locaties zijn zoveel mogelijk cliënten betrokken om in twee workshops meer te leren over acteren. De ideeën uit deze bijeenkomsten vormden de basis voor de scènes in de film. Van integratie in de wijk tot ouderparticipatie en van gastvrijheid tot de liefde. Daarop volgden de draaidagen. Als echte filmsterren kregen alle acteurs toepasselijke kostuums en visagie, waarna alles in beeld werd gebracht door een professionele filmcrew. De losse sketches zijn tot slot aan elkaar geregen in een studiosetting. Het is een film geworden voor en door Prinsenstichting, waarbij iedereen welkom is.

Geproduceerd door Geldof Film. Bijdrage van Zuurbier Productions: camera & geluid.
https://www.prinsenstichting.nl/nieuwsoverzicht/nieuwsitem/25-november-première-film-%27welkom-bij-prinsenstichting!%27