Projecten

Industriecultuur

De industrie in de gemeenten Zaanstad, Beverwijk en Velsen opende haar deuren. Gepassioneerde werknemers vertelden met trots over de producten die ze maken, hun afnemers, de geschiedenis, de innovaties en de veranderingen waar ze voor staan. De bezoekers kregen inzicht in de cultuur van het bedrijf en namen een beetje van die trots mee naar huis.

Productie Zuurbier Productions

IC_CMYK_op1regel_zwart

AMC. Film Huisartsenopleiding Nederland

In deze film vertellen artsen in opleiding waarom ze huisarts willen worden. (2018) Geproduceerd door Zuurbier Productions in opdracht van Huisartsenopleiding Nederland. (AMC).

 

Ik? Ik word huisarts!
In deze film vertellen huisartsen in opleiding waarom ze huisarts willen worden.

Scenario /Camera /Montage Irma Zuurbier
Taal Nederlands

AMC. Film: ‘AIOS in the lead’.

Film: ‘AIOS in the lead’. In deze film voor de huisartsenopleiding Nederland (AMC) geven artsen in opleiding antwoord op de vraag: ‘Hoe zou jij je opleiding het liefst willen zien’?

Scenario /Camera /Montage Irma Zuurbier
Taal Nederlands

Geproduceerd door Zuurbier Productions in opdracht van AMC Amsterdam.

Rijnlands Denken in het onderwijs

Een documentaire over een nieuwe manier van werken, leren en onderwijs geven: Rijnlands Denken. Geproduceerd door Geldof Film in opdracht van DeLimes Onderwijs. Bijdrage Zuurbier Productions: montage. Gefilmd op de Pater Jan smit school.  De film is via de onderstaande link te bekijken.

https://www.paterjansmit.nl/pg-26326-7-85781/pagina/welkom_bij_pjs.html

Scenario Steven Geldof
Camera Steven Geldof
Montage & Audiobewerking Irma Zuurbier
Duur 12 minuten
Taal Nederlands

Aerrea. Film: ‘Social Run’. Taboes doorbreken.

In deze film wordt het team Aerrea gevolgd tijdens de Social Run 2016. Social Run heeft als doel het taboe doorbreken om openlijk te kunnen spreken over depressiviteit in onze maatschappij d.m.v. een estafette run. 550 km in 48 uur. Rondje om het IJsselmeer. Van deze film is ook een langere versie gemaakt. Geproduceerd door Zuurbier Productions in opdracht van Aerrea.

aerrea logo

Vervoersregio Amsterdam – Veilig Verkeer Nederland

In deze film geproduceerd door Geldof Film in opdracht van Vervoersregio Amsterdam  staat nietsvermoedende fietsers een mooie verrassing te wachten. Deze film is geproduceerd in het kader van de campagne ‘Ik val op’, waarin fietsen met fietsverlichting wordt gestimuleerd. Bijdrage Zuurbier Productions: camera, production design en productieleider.

Scenario Geldof Film
Regie: S. Geldof
Productieleider: I. Zuurbier
Montage W. Stam
Camera & Geluid I. Zuurbier, W. Stam, H. Dorland, P. Voijs
Production Design: I. Zuurbier

Film Welkom bij..

logo_prinsenstichting

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan heeft Prinsenstichting in samenwerking met Cultuurhuis Wherelant de indrukwekkende film gemaakt ‘Welkom bij Prinsenstichting’. Daarnaast is er een prachtig boek met allerlei foto’s en gedichten gemaakt.

Op diverse locaties zijn zoveel mogelijk cliënten betrokken om in twee workshops meer te leren over acteren. De ideeën uit deze bijeenkomsten vormden de basis voor de scènes in de film. Van integratie in de wijk tot ouderparticipatie en van gastvrijheid tot de liefde. Daarop volgden de draaidagen. Als echte filmsterren kregen alle acteurs toepasselijke kostuums en visagie, waarna alles in beeld werd gebracht door een professionele filmcrew. De losse sketches zijn tot slot aan elkaar geregen in een studiosetting. Het is een film geworden voor en door Prinsenstichting, waarbij iedereen welkom is.

Geproduceerd door Geldof Film. Bijdrage van Zuurbier Productions: camera & geluid.
https://www.prinsenstichting.nl/nieuwsoverzicht/nieuwsitem/25-november-première-film-%27welkom-bij-prinsenstichting!%27  

Schaarste of genoeg?

Hoe kun je leren om te denken in overvloed in plaats van in schaarste?
In deze serie worden tal van maatschappelijke en innovatieve onderwerpen behandelt, die inspireren en motiveren. Deze film van Inspirerende Hutspot is gemaakt binnen het project: ‘Inspirerende Nederlanders’. Bijdrage Zuurbier Productions: montage.

Scenario Steven Geldof
Camera & Geluid Steven Geldof
Montage Irma Zuurbier

The Vegan Challenge

Is veganistisch eten een hype of …? In deze serie worden tal van onderwerpen behandelt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Deze film van Inspirerende Hutspot is gemaakt binnen het project ‘De beste versie van jezelf in 30 dagen’.  Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario Steven Geldof & Irma Zuurbier
Camera & Geluid Irma Zuubier
Montage Wout Stam

De waarom van Ralph Moorman

Hoe kun je nu echt een verandering doormaken? In deze serie worden tal van onderwerpen behandelt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Deze film van Inspirerende Hutspot is gemaakt binnen het project ‘De beste versie van jezelf in 30 dagen’.  Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario  Steven Geldof & Irma Zuurbier
Camera & Geluid Irma Zuubier
Montage Irma Zuurbier

Ademhaling & Houdingtips van Leukerik.

Hoe kick-boxen je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Deze film van Inspirerende Hutspot is gemaakt binnen het project ‘De beste versie van jezelf in 30 dagen’. In deze serie worden tal van onderwerpen behandelt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario Irma Zuurbier & Steven Geldof
Camera & Geluid Irma Zuubier
Montage Wout Stam

Jump on me!

In deze film van Inspirerende Hutspot wachten nietsvermoedende voorbijgangers een verrassing. Deze opdracht is uitgevoerd binnen het project ‘De wereld leuker maken in 30 dagen’. Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario Creative Team 30 dagen
Camera & Geluid I. Zuurbier en P. Voijs
Montage W. Stam

 

Do you dare?

De wereld leuker maken, hoe doe je dat?
Geproduceerd door Inspirerendehutspot.nl. Deze film is onderdeel van het project: ‘De wereld leuker maken in 30 Dagen’. Bijdrage Zuurbier Productions; scenario, camera en montage.

Scenario Creative Team 30 Dagen project
Camera Hans Dorland en Irma Zuurbier
Montage & Muziek Irma Zuurbier
Duur 3 minuten
Taal Nederlands

Finish line suprise

In deze film van Inspirerende Hutspot worden hardlopers in het Vondelpark in het zonnetje gezet. Waarom? Omdat de wereld daarvan een stukje leuker wordt. Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario Creative Team Inspirerende Hutspot
Camera Irma Zuurbier, Steven GeldofRicardo Kaas, Wout Stam, Han Agterhof en Iris van Ollefen 
Montage Wout Stam

Drone

Beelden van de Zaanse Schans gemaakt met een drone. Bijdrage Zuurbier Productions: zie onder.

Scenario Inspirerende Hutspot
Camera Steven Geldof
Montage & Muziek Irma Zuurbier